Algemeen: Waarderen van de reacties

Dag jongens,

ik heb door Erwin een tool laten maken waarmee we de reacties een beoordeling kunnen geven. De topic starter had deze mogelijkheid al langer (maar kregen we te weinig respons op), en nu kunnen wij als moderators dit dus ook doen.

Als je over de balk schuift van de antwoordgever komt er een rood duimpje zichtbaar en als je daar op klikt kun je een reactie beoordelen als Neutraal, Nuttig of Zeer nuttig.

Degene die de reactie heeft gegeven bouwt hiermee een bepaalde status op en zal na voldoende beoordeling een ster kunnen krijgen die hij naar keuze zichtbaar voor iedereen of alleen zichtbaar als men met de muis over zijn profiel schuift kan laten zijn. Hij kan zelf ook bij zijn profiel zien welke beoordelingen hij heeft gehad en dat kan zinvol zijn als hij wil laten zien wat zijn kennis is bv bij een sollicitatie of gewoon omdat hij daar trots op is.

Dus als je een onderwerp tegenkomt en een reactie van waarde vind, kun je dit nu gewoon beoordelen, ook van topics die al jaren oud zjn. Dit zal ongetwijfeld monteurs stimuleren om nuttige reacties te geven. (Althans dat is de opzet).

Siem

Siem Bijman

Geplaatst door Siem Bijman (140) PRO , lid sinds 23 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen Overig of stel zelf een nieuwe vraag.