Aprilia SR : last van water in filter

als ik mijn scooter gewassen heb dan heb ik heel gauw last van water in mijn lucht filter zodat hij bij 40 ong inhoud..dan moet ik iets gas terug geven en dan gewoon op toeren laten komen en dan volgas...hoe kan ik dat verhelpe?gr bart

Bart86

Geplaatst door Bart86 , lid sinds 20 jaar geleden

5 Reacties

hennekam, 20 jaar geleden

ik zou eerst kijken of het inderdaad hieraan ligt haal na een wasbeurt het filter eruit en probeer dan een stukje

kees6223 PRO, 19 jaar geleden

Hoe krijg je water in je filter. Heb je soms een open race filter? zoja gooi dat ding weg en zet je originele filter erop.

arne650 PRO, 19 jaar geleden

Heeft het niet met water bij je bougiekabel te maken???, dan houdt hij ook in als de vonk overspringt. Je hebt dan waarschijnlijk ook last als je door een plas rijdt.

succes

Flip3058, 19 jaar geleden

Na iedere wasbeurt de filter schoonmaken is een manier.

En wat voor een SR heb je??
Een recente of een van de eerste series?
Want de eerste series durfden last hebben van waterindringing bij wasbeurten of bij hevige regenbuien als de scooter stil staat.

Dit lostte ik op door het op de afdichtrubber van het luchtfilterhuis bij montage siliconen te spuiten en tevens een gaatje onderaan in het achterste gedeelte van het huis te maken en er een stukje darm in te steken, evenhoog met de bodem natuurlijk.

stefan84, 17 jaar geleden

wat jou probleem is is dat hij te weinig bezine krijgt..draai na een rit maar eens je bougie eruit en je zal zien dat deze wit of grijs is..als je ermee door blijft rijden kun je je cilinder zou weg gooien want deze zal dan 'vastlopen'

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Aprilia SR of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.