Audi A3: A3 start op 3 cilinders

Bouwjaar: 1997, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.8 20v AGN

Als ik mijn auto nog koud is loopt ie op 3 cilinders en krijg ik de fout "01249 - Fuel Injector for Cylinder 1 (N30) 26-10 - Output Open - Intermittent" , als ie warm is of ik hem op LPG zet is die fout weg en loopt ie goed, dit is vervelend omdat ik hem eerst moet opwarmen voordat ie op LPG loopt, anders gaat de toerentaal schommelen. De termostaat en koelvloeistof temperatuur sensor zijn nieuw, de LMM is van Hitachi. Komt het vaak voor dat een fuel injector stuk gaat?

Vorsters

Geplaatst door Vorsters (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

haci (0), 16 jaar geleden

doet dat ook bij ben zine het kan ook zijn inde verdeel huis inje gas ins vies ge heit

audia4 (0) PRO, 16 jaar geleden

Hij ziet op cilinder 1 geen injector; deze storing krijg je volgens mij ook bij een draadonderbreking. En gekloot wordt er in de draadboom voor de lpg fabriek.

Ik ben bang dat je dit probleem moet zoeken in iets wat ingebouwd is voor de LPG instalatie; en wat de benzine injectors schakelt. Volg de kabelboom maar eens van de injecotors tot wat je dan tegenkomt.
Doen ze geloof ik met een of ander relais en een setje weerstanden die overeenkomen met de weerstand van een benzine-injector. Daardoor is de storing weg als ie op LPG loopt.

Vorsters (0), 16 jaar geleden

Heb de gasklep gereinigd en de leerwaarden gewist met vag-com en nou doet ie weer goed als ie koud is. Het is even afwachten of het verder goed gaat.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A3 of stel zelf een nieuwe vraag.