Audi A3: luchtmassameter

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: tdi 1900 90pk

rij m'n audi a3 nu 5jaar zonder problemen, maar twee maanden geleden kwam ik van de snelweg af en had ik geen vermogen meer. zette ik de auto uit en het vermogen was weer terug. nu heb ik de luchtmassa meter vervangen en afgelopen vrijdag had ik weer hetzelfde geintje, geen power meer. is er iemand die me hier meer over kan vertellen?

gr rob

a3robert

Geplaatst door a3robert (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 16 jaar geleden

robert

gebruik de zoekfuctie > home| voorwaarden| zoeken < dit probleem noodloop is al veel vaker besproken.

Gr. paul,

a3robert (0), 16 jaar geleden

paul

Als ik het goed begijp uit alle verhalen moet ik eerst de laatdruksensor G71 vervangen. ik las ook ergens dat het probleem kan ontstaan door je lucht filter, ik heb zelf een k&n filter erin zitten, maar voorheen nooit problemen mee gehad. en hoe kan het dat als hij warm wordt dit probleem pas geeft?

gr rob

audia4 (0) PRO, 16 jaar geleden

K&N filter sloopt je luchtmassameter; de filterolie komt als hele fijne neerslag op de verwarmingsfilm terrecht waardoor het instrument trager gaat reageren en de pk's tijdens optrekken in slaap gaan vallen doordat de compjoeter geen juist signaal over de hoeveelheid aangezogen lucht krijgt.

Advies: Ruiluchtmassameter bij dealer halen, +- 100€ en een origineel luchtfilter. (mag ook van knecht/mahle of MANN zijn)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A3 of stel zelf een nieuwe vraag.