Audi A4-Avant: a4 2005 bekende problemen / aankoopadvies

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 8v ALZ

Hallo,

Ik overweeg de aankoop van een A4 avant uit 2005 (net het model met grote single frame grill). Het gaat om een 1.6 8 klepper met motorcode ALZ. De auto heeft 217.000km gelopen. Het is een auto met AG SGI LPG G3 installatie (nog met verdamper, lpg niet vloeibaar geïnjecteerd).

De auto loopt netjes op lpg, daar ben ik niet zo bang voor. De km stand is aan de hoge kant (daar is de prijs ook naar). Maar ik ben vooral benieuwd of er bekende problemen met deze auto's zijn, zoals versnellingsbak, motor, etc. Zijn er bij dit model punten waar ik specifiek op moet letten?

Alle input is welkom.

Groeten, Willem

willemhs

Geplaatst door willemhs (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

willemhs (0), 11 jaar geleden

vergeten te vermelden, model 8ED

Hans4040 (310) PRO, 11 jaar geleden

De doelstelling van deze site is het oplossen van TECHNISCHE problemen van auto's. NIET een advies- en/of informatiesite voor aspirantkopers van een (andere) auto.
De topics waarin toch om aankooptips cq. adviezen wordt gevraagd worden door het moderatorteam gesloten.

Natuurlijk willen we je best een stukje op weg helpen:

www.autoweek.nl www.autozine.nl

Indien iemand de vraagsteller toch van informatie wil voorzien, kan deze dat doen door de vraagsteller rechtstreeks per email te benaderen.

mvg.
Moderator Problemcar.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.