Audi : Aansluiting 20-polige stekker concert radio

Bouwjaar: 2006

Hallo,

een vriend van me wil in zijn audi een concert radio (origineel van audi) inbouwen. Hij wil er ook een Bose soundsysteem bij aansluiten. Heeft er iemand meer informatie over. Sowieso was hem al iets onduidelijk; de 20-polige stekker van pin 1 tot pin 6 (Line outLR, Line out RR,...). Zijn dit aansluitingen van het soundsysteem of is dat iets anders?

Alvast bedankt voor jullie reacties.
Alain

Alain156

Geplaatst door Alain156 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

volgwagen (0) PRO, 18 jaar geleden

Over het algemeen is de line out een onversterkte uitgang. ik denk dat deze voor de lagetoon versterker achter is. deze zit links of rechts achter in de koffer.
over wat voor een auto hebben wij het eigenlijk?

Alain156 (0), 18 jaar geleden

Hallo,
het gaat over een audi a4 avant van 2000 (dacht ik). Waar kan mijn vriend die aansluiting dan vinden in de koffer? Moet hij er iets voor demonteren? En wat moet hij met het bose soundsysteem??
Alvast bedankt voor de reactie volgwagen

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

alain..

deze radio werkt alleen in combinatie met een orgineel audi soundsysteem, deze moet dan wel in deze auto aanwezig zijn..

paul,

volgwagen (0) PRO, 18 jaar geleden

...anders lijkt mij het een haast onmogelijke klus denk ik. en als het bose sound system aanwezig is zou de radio er ook in moeten zitten.

Alain156 (0), 18 jaar geleden

Paul, volgwagen,

Bedankt voor de reacties. Mijn vriend zal er zeker iets aan hebben. Maar het is dus niet mogelijk om nadien een audi soundsysteem in de auto in te bouwen. Ik dacht anders dat hij zo'n soundsysteem op de sloop heeft gevonden hoor.

En die 1ste 6 pinnen van die 20-polige stekker zijn dus daadwerkelijk van het soundsysteem?

Paul, volgens jou kan hij dan de radio concert ook niet inbouwen?? Momenteel heeft hij in zijn wagen 8 luidspreker zitten (2 in elke deur) die origineel door audi geplaatst zijn.

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

alain

om de luidsprekers gaat het niet! deze radio heeft geen eindversterker dat wordt geregeld dmv een versterker dit in combi van een sound-systeem, inbouw is achteraf wel te doen, vraag niet wat het kost!! ga er even bij zitten indien je de prijs gaat horen. (koop je een leuke gebruikte auto voor)

paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi Overig of stel zelf een nieuwe vraag.