Audi 80: ABK motor vertraagt

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0E ABK

De wagen waar ik hier over spreek houd veelal na zo'n 2 a 3 km in tot dat je aan 30/h zit en blijft dan zo rijden. Als je het contact aflegt en weer herstart dan kun je weer normaal rijden In de garage vinden ze het niet I hate it Nu ben ik begonnen met een poging om een eventueel euvel toevallig tegen te komen. Ik heb o.a. dat zwarte potje bovenaan het kleppendeksel voor de carterontluchting eraf gehaald en schoongemaakt Er ging moeilijk lucht door als ik er op blaazde en er zat een hoop smurie in. Heb het gaskleppenhuis ook schoongemaakt maar was bijna niets van vuil aan Maar er is de grote klep en dan een klein klepje voor wat dient deze Dan in het luchtfiltercompartiment zit volgens mijn de LMM Ik hoor vaak schoonmaken maar hoe kun je dit schoonmaken ?

Groetjes Elie

Elie vermeersch

Geplaatst door Elie vermeersch (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi 80? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Elie vermeersch (0), 17 jaar geleden

Oh ja hier een foto??? Maar de foto komt er blijkbaar niet op:s

Elie vermeersch (0), 17 jaar geleden

Beste mensen,

Nieuws van het front! Aangezien niemand hier reageerd op mijn vragen zal ik zelf maar een post doen naar het goede pad. Dus de Audi is binnen geweest voor een kleine beurt, remklauwen gangbaar gemaakt, remolie ververst, nieuwe olie + filter, en terug uitgelezen ivm dit aanhoudend probleem! Ik had een nieuwe motorelektronicasensor erin gestoken maar geen verandering. Ging een andere lambda erin monteren maar er nog niet aangekomen. In de garage zeggen ze dat ie niet door de keuring ging geraakt zijn een maand geleden als die stuk was. Had gevraagt of het soms de LMM kon zijn maar daar was geen duidelijk antwd voor. Nu tijdens het uitlezen gaf hij aan dat de pingelregel sensor stuk zou zijn? Dit is een blauwe stekker tegen het schutbord. Ene kant van de stekker loopt in een kabelboom naar binnen in de auto andere einde loopt naar de motor en zit vastgeschroeft tegen de zijkant van het motorblok aan de bestuurderszijde? Zou dit de oorzaak kunnen zijn??? De ontsteking is nagekeken en stond perfect juist!

Ik hoor het graag!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi 80 of stel zelf een nieuwe vraag.