Audi 80 1992: abs lampjeblijft branden wie o wie help me

Bouwjaar: 1992

het lampje vande abs blijft branden uit laten lezen bij de vag garage komt niets uit censors zijn schoon auto heeft wel een kleine winter slaap gehad eerder brande het lampje een tijdje endaarna ging het wel uit wie o wie help auto komt zo niet door de keuring
alvast bedankt tot horens

poelietrekker

Geplaatst door poelietrekker (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi 80? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

PBleeker (0), 20 jaar geleden

Als het alleen voor de keuring is ; lampje verwijderen.

Audiparts.nl (0) PRO, 20 jaar geleden

Hier is op afstand eigenlijk niet veel over te zeggen. Dit type heeft denk ik nog geen storingsgeheugen, en word bij afzetten van het kontakt gereset. Gaat het lampje pas aan bij wegrijden of draaien met het stuur dan is er iets met een wielsensor. Brand het lampje altijd dan kan het bijna alles zijn, de meeste kans is op een onderbreking van een wielsensor, of een van de zekeringen is kapot. Wielsensors kun je doormeten vanaf de regelapparaatstekker onder de achterbank. Draden zijn te herkennen omdat ze in een ronde mantel zitten. Weerstand is dacht ik ergens tussen 1000 en 2000 ohm.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi 80 of stel zelf een nieuwe vraag.