Audi 80 1.9 TDI: twijvel bij aankoop 1.9 TDI km stand (270.000)

Bouwjaar: 1994

Ik ben dus van plan om een audi 80 1.9 TDI te gaan kopen
nou heb ik mijn twijvels, de motor is namelijk een beetje vettig en er ligt een heel mini beetje olie om het blok is dit alleen het zogenaamde (zweten) is het erg of kan ik er nog wel een paar duizend kilometer mee door rijden, verder piept er wat in de motor ik heb het gevoel dat het iets met de spanrol en multiriem te maken heeft ps verder loopt het blok regelmatig en netjes.
nu heb ik nog 1 vraag waar zou ik verder nog op moeten letten bij een kilometerstand van (270.000) ik heb zelf op het moment een audi coupe 2.0IE maar door omstandigheden moet ik hem weg doen en daarom wil ik diesel gaan rijden. wie kan mij helpen om tot een goede koop te komen? al vast bedankt.

wiggers

Geplaatst door wiggers (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi 80? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

carmania2000 (0) PRO, 20 jaar geleden

een wagen met 270 000 km is altijd een twijfelgeval. Als je er zelf te weinig van kent kun je beter iemand vragen die er wel iets van kent. Wat betreft die olielekkage, of het ernstig is is moeilijk te zeggen van op afstand.

wiggers (0), 20 jaar geleden

hij zweet een klein beetje en verder denk ik dat de auto een nieuwe multiriem nodig heeft verder loopt hij prima, maar als iemand me nog even kan vertellen of het zweet kwaat kan dan zou dat heel erg mooi zijn al vast bedankt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi 80 of stel zelf een nieuwe vraag.