Audi A4-Avant: Achterklep gaat niet meer open

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,8T

van de audi a4 Avant gaat de achterklep niet meer van het slot als ik met de centrale deurvergrendeing de auto open. De slotpal die in de klep zit en te zien is als de klep open is draaide wat moeizaam alsof er oud vet tussen zat. ik dacht het opgelost te hebben en gooide de klep dicht. maar het probleem bleef, de klep gaat niet meer open. Is er een manier om de klep toch te openen waarna k de slotpla kan demonteren, reinigen of vervangen?

Gromfried

Geplaatst door Gromfried (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Dead Silence (0), 13 jaar geleden

Heb ik ook last van met mijn A4 uit 2003 (1.8T), maar alleen met warm weer. Dan lukt het alleen om met de sleutel het slot van de kofferbak te openen. Hoor wel vaker van dit probleem.

Gromfried (0), 13 jaar geleden

Dank je. echter ook met de sleutel gaat de klep niet open.

audia4 (0) PRO, 13 jaar geleden

slaan en rammelen van binnen uit terwijl het slot bediend wordt, met mazzel krijg je hem open.

gaat dat niet, dan houd je over met gepast geweld het panneel naar binnen uit er uit te slopen. Is een toer hem bruikbaar te houden; maar kan wel.
Dan kan je bij het slot komen van binnenuit, met geluk krijg je hem nog eens los. Slot dan direct vervangen. ding zeker niet meer dichtgooien.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.