Audi A3: Advies awnwb keuring audi a3

Niet meer nodig...

r1talin

Geplaatst door r1talin (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

fastbreakrijder (0) PRO, 16 jaar geleden

een audi-monteur die met schijven rijd die 2 mm te dun zijn???
ik zou de schijven(alle 4) en blokken iig laten vervangen vóór de aankoop,want bij de eerste apk keuring kom je hiermee aan de beurt.
geluiden zijn overigens helaas nog steeds moeilijk te beoordelen via de computer...

r1talin (0), 16 jaar geleden

het is zo ik persoonlijk hoor de geluiden niet. (ik ben natuurlijk ook geen kenner) maar het klinkt wat mij betreft soepel en netjes.

hoe erg kan zoiets zijn?

audia4 (0) PRO, 16 jaar geleden

een 20 klepper die muisstil is in de klepaandrijving moet nog geboren worden, daarvoor zitten er simpelweg teveel bewegende onderdelen voor in.

Remschijven is verdacht, zeker bij een audi monteur.

Ik zou zeggen, hoort ie te vervangen, airco gevuld heeft hij bewijs van, anders is het niet gebeurd. (bewijs is het stek certificaat, en dat is door elk stek bedrijf op te vragen via het kenteken. Wettelijk verplicht!!) Stek hoor je bij de auto te bewaren.....

Oftewel, lijkt op list en bedrog, laten staan die wagen.

Een teken van te kort koelmiddel is dat de dikke leiding van de airco die terug komt door het schutbord binnen kortste keren bevriest als de airco aanstaat.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A3 of stel zelf een nieuwe vraag.