Audi A4: afslaan

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

op de storingskast bij de dealer geeft aan cilinder 1 te rijk daardoor krijgt de lamda zonde een verkeerd signaal en gaat het motorbloklampje (oranje) op het dashboard branden vraag is: kan het wezen dat het inspuitventiel niet goed is of is er wat anders aan de hand.

rik

Geplaatst door rik (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

ricky (0) PRO, 17 jaar geleden

Je bedoeld "cilinderrij 1 systeem te rijk",ik denk aan een defecte lmm of een defecte lambdasonde.
Maar een vervuild gasklephuis zou ook kunnen.
Het mooiste is als je met de originele vas-kast interactief storing gaat zoeken,dan kom je wel verder,maar daar zul je voor naar de dealer moeten gaan.
Hebben ze ook een uitlaatgastest gedaan?


Ricky,

rik (0), 17 jaar geleden

ja dit stond op de vas kast bij de dealer en een uitlaatgas test is nog niet gebeurd wat is trouwens lmm? dit verhaal van kwam van de monteur die de boel heeft gereset

ricky (0) PRO, 17 jaar geleden

[quote=rik]ja dit stond op de vas kast bij de dealer en een uitlaatgas test is nog niet gebeurd wat is trouwens lmm? dit verhaal van kwam van de monteur die de boel heeft gereset[/quote]
lmm is luchtmassameter,zou kunnen dat deze stuk is,maar laat het nog ff goed controleren d.m.v de delen testen met de testkast.

Ricky,

rik (0), 17 jaar geleden

bedankt voor je reaktie de lamda zonde is al een paar maanden geleden vervangen en de gasklep/huis is toen ook schoongemaakt het lampje is ondertussen weer gaan branden ik zal de lmm laten testen en anders weet ik het ook niet meer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.