Audi A4-Avant 2002: Afvoer Airco

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 TDI

Bij deze warme dagen is de bijrijderskant van mijn auto constant doorweekt. Ik weet dat het een veel besproken probleem is en heb al veel kunnen vinden. Ik heb inmiddels mijn dashboard kastje verwijderd en zie daar bij draaiende motor flink druppelen vanuit (wat ik denk dat het is) de airco. Iedereen heeft het over de verstopte afvoer van het condens water alleen vind ik nergens terug hoe dit er uit ziet en waar ik dat moet zoeken. kan iemand mij duidelijk maken wat ik moet doorblazen/vervangen.

Dank!

Wouter Be

Geplaatst door Wouter Be (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

sellami81 (0), 10 jaar geleden

Hmmm. Raar. Zit namelijk met het zelfde probleem.


Ben benieuwd

wkhoek (0) PRO, 10 jaar geleden

zit niet gewoon de parafan vol water?

Wouter Be (0), 10 jaar geleden

Ik ben er inmiddels uit.

Het was overduidelijk een airo afvoer probleem. Droog bij zware regen en nat bij warme dagen. Als je de mat aan de bijrijderskant los trekt zie ze vooraan bij de midden console een buisje (lijkt platgeslagen). trek die los en er zal direct water uit het gat stomen dus houd een handdoek in de aanslag. Bij mij zat ook de afvoer naar het hitteschild verder verstopt maar nu heb je iig een aanknoop punt om de compressor op te zetten.

Succes!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.