Audi A6: airbag

Bouwjaar: 1999

Hallo,
Ik heb een probleem met airbag lampje die blijft branden,en die is door dealer 3 keer al gereset,en die weten niet wat is het oorzaak,en bij uitlezen zeg die "sporadisch" en lage weerstand"
ik heb alle stekers onder de stoel gekeken en die zijn goed.weet iemand mischien meer over,trouwens er gaat om a6 2.5tdi.

denis2073

Geplaatst door denis2073 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A6? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

Sleepring achter het stuur........ maar, met uitlezen moeten ze kunnen vertellen om welke airbag het gaat. Is veel handiger dan je hele auto op voorhand te slopen.

erik2819 (0) PRO, 19 jaar geleden

Als de storinguitdraai een stoelairbag(zijairbag)aangeeft zou ik eerst beginnen om de stekker te verwijderen en hiervoor in de plaats een goede verbinding te (laten)maken.Als de storing zich hierna nogmaals voordoet zit het waarschijnlijk in de airbagunit of de kabel die hieraan vastzit.

denis2073 (0), 19 jaar geleden

hallo,
Ik wil met deze jullie laten weten dat het probleem is opgelost.
Ik ging naar garage PROFILE in Assen om olie te vervresen en ik begon met monteur te praten ,ik vertelde tegen montuer dat ik problem met airbag had,na wisselen van olie hij kwam met laptop met en BOSCH programa en bij uitlezen zeg die dat er probleem bij de besturder zijde is en hij heeft hem gewoon gewist en nou bijna een maand is airbag lampje in orde,
Nou wat ik niet begrijp dat audi dieler heeft hem drie keer gereset en kon niet aflezen wat probleem was?
BEDANKT VOOR ALLE ANTWOORDEN

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A6 of stel zelf een nieuwe vraag.