Audi A6: deurpaneel verwijderen

Bouwjaar: 1996

Hallo allemaal

kan iemand mij helpen.
ik heb het volgende probleem.
bij de audi a6 bouwjaar 1996 oud model van mijn zwager.
werkt het electrische raam van de bestuurderskant niet meer.nu wil ik het deurpaneel verwijderen maar dat lukt mij niet,ik heb de schoeven verwijderd die in het zicht zitten en de schoeven die achter het handvat zitten,maar er moet nog een schoef zitten,volgens mij achter de nep wortelhout strip.kan iemand mij vertellen hoe ik die strip kan verwijderen of hoeft die strip er niet af.help alvast bedankt. Edwin

focus3078

Geplaatst door focus3078 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A6? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

niet aan buigen! hiervoor zul je de gehele deurkaart moeten demonteren!
dan pas kun je deze bevestiging echter zien ( klipjes )

niet aan trekken! ze zijn verschikkelijk duur!

paul,

Audifreak763 (0) PRO, 19 jaar geleden

Zit de laatste schroef niet achter het hendeltje waar je de deur mee opent?. Het kunststof schaaltje achter dat hendeltje kun je er voorzichtig uit schuiven.

MBouwheer (0), 19 jaar geleden

als je alle schroeven gevonden en losgedraait hebt dan moet je het deurpaneel omhoog drukken. Hij is er als het ware in gehangen met kunstof haken. Dit kost behoorlijk wat kracht.

succes

kokkeler (0), 19 jaar geleden

de deur plaat is inderdaad vastgeschroefd op de volgende punten deur handvat en de deurkruk binnen kijk ook even aan de buitenkant van de deurplaat dan kun je vanaf de onderkant de deurplaat lostrekken er zitten gewoon klemmen in (plasic) als je deze loshebt kun je de deurplaat naa boven duwen dan is ie los

succes

focus3078 (0), 19 jaar geleden

Hallo alemaal.
Het is mij niet geluk om het deurpaneel te verwijderen,
heb intussen een afspraak bij de audi dealer gemaakt om het probleem op te verhelpen.maar toch allemaal bedankt voor het meedenken,en voor jullie antwoorden.
Met vriendelijke groet Edwin

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A6 of stel zelf een nieuwe vraag.