Audi 80: audi 80 druk op koelsysteem

Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900

Hoe kan je controleren of er een scheur in het onderblok zit??, mvg

ERwin_jah

Geplaatst door ERwin_jah (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi 80? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

johndoornbosch (0) PRO, 16 jaar geleden

wat is je klacht?

audia4 (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=ERwin_jah]Hoe kan je controleren of er een scheur in het onderblok zit??, mvg[/quote]
scheur in het onderblok??? Dit onderdeel is het laatste wat je aan zo'n motor stuk kunt krijgen.

Als je druk op het systeem krijgt, en dus zonder dop bellen ziet is het de in 90% van de gevallen de koppakking, de andere 10% een gescheurde kop. (meestal gevolg van oververhitting door te kort vloeistof of een andere lekkage)

Oftewel, kop er afhalen, paar uurtjes werk, pakking vervangen, en bij enige twijvel aan de kop deze laten afpersen bij een revisiebedrijf.

ERwin_jah (0) PRO, 16 jaar geleden

deze auto is van een kameraad van mij en daar de ouders van ja ik zal es ff vertellen hoe ik daar bij kom deze auto had de thermostaat kapot bleef dichtstaan, is warm gelopen naar de 120 ° en kreeg hij allemaal koelwater op zijn voeten dus ik vermoed interieurkachel die kapot is door de druk of slangen heeft hij deze naar een kerel gedaan die die zou herstellen nu 3 maanden later nu dus komt die met het verhaal af dat er een scheur in het onderblok zit! hij zou er een nieuwe kop op hebbe gelegd en nieuwe koppakking? en hij blijft er bij dat een scheur in onderblok zit hij zou er 90 procent kans opgegeven daarom mijn vraag hier nu vroeg die moeder van die jongen aan mij of ik die es wou nakijken als dat wel waar is nu ik twijfel of ie er wel een andere kop heeft opgelegd misschien wel een pakking denk ik wel dus lijkt me aangezien jij zegt dat he tlaatste is wat er stuk kan gaan dus vermoed ik gewoon dat ofwel de kop krom is getrokken ofwel een scheur derin
mvg

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi 80 of stel zelf een nieuwe vraag.