Audi A6: Audi A-selectie wel of niet

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.7 TDI

Ik heb een a6 (10-2005)op het oog 2.7 tdi handgeschakeld met 122000 km hierbij kan ik a-selectie garantie krijgen. Ik lees hierover verschillende berichtgeving, is dit nu wel of niet aan te raden. We praten over een aankoopbedrag van 20k.
Of wellicht kan ik met bovag garantie net zo veel? want dat zit er ook op.

michiel7814

Geplaatst door michiel7814 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A6? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

louis2 (0), 13 jaar geleden

Bovag garantie: als er sprake is van een garantie gevalletje, dan moet je met de auto terug naar de dealer waar je de auto hebt gekocht om hem te laten repareren.

A-selectie: je kan de auto bij elke Audi Service Partner onder de garantie voorwaarden laten repareren.
A-selectie garantie kent echter ook uitsluitingen; geen garantie op slijtage delen, brandstoffilters, luchtfilter, uitlaat (behalve katalysator), accu, bougies, koppelingsplaat, remschijven, ruiten, gloeilampen, etc. Ook afstelwerkzaamheden zijn uitgesloten van garantie

michiel7814 (0), 13 jaar geleden

Hartelijk dank voor de verhelderende informatie. Voor de geinteresseerden, ik heb zelf nog even contact gehad met de Bovag en bij de bovag vallen alleen de banden ruiten en de radio buiten de garantie(en alle achteraf niet origineel ingebouwde zaken) Ik heb ook begrepen dat het mogelijk is om deze garantie te verlengen tot een jaar. De bovag garantie is volgens mij dan ook uitgebreider en er zit een onafhankelijke partij tussen (de Bovag), het nadeel is dat je terug moet naar de garage waar je de auto hebt gekocht.

In mijn geval heeft A- selectie garantie geen voordeel. Dit toppic mag worden gesloten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A6 of stel zelf een nieuwe vraag.