Audi A4: Audi A4 1.8 20V Turbo

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Hoi, ik wil een audi A4 kopen. bouwjaar tussen 1995 en 1998, 1.8 20v of een turbo-uitvoering. kan iemand mij vertellen hoe deze auto's zijn? waar ik op moet letten tijdens het kopen? mankementen diie vaak voorkomen? of is het een auto die echt afgeraden wordt. alvast bedankt voor de info

mo80

Geplaatst door mo80 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ricky (0) PRO, 17 jaar geleden

Motorisch letten op tandriem (120000km),defecte sensoren,laat storing uit lezen.
Waterpomp komt niet zo vaak voor.
Onderstel vaak lekke ashoezen en in alle 4 de draagarmen kogelspeling,Voor de draagarmen is terugroepactie voor geweest).
Flexideel voorpijp soms defect.
Eigenlijk moet je gewoon de auto naar een garage/dealer/anwb brengen voor een aankoopadvies,laat hem dan uitlezen en goed op de brug laten controleren.

Ricky,

audia4 (0) PRO, 17 jaar geleden

kunt beter iets meer uitgeven en 2 jaar nieuwer kopen, die hebben geen draagarmen ellende meer, een restyle achter de rug en nog een zooitje modificatie's o.a. in het motormanagement.

Houd er ook rekening mee dat de 1.8 20V een brommerig motortje is, hij is lang niet stil. De turbo is beter op dit gebied, maar geeft ook vaker problemen.

De prettigste wagens zijn de 2.0 8V met 115 pk, niet snel, wel sterk, en duurzaam. (gebruiken soms wel wat olie)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.