Audi A4-Avant: audi a4 avant 99 cruise controle

Bouwjaar: 1999

hallo daar ik had ff een vraag. Mijn broer heeft een a4 gekocht uit 99 en er zit wel een schakelaar voor cruise controle in alleen die werkt niet en de garage zei dat het er niet in zat.Zit dan wel de voorbereiding er standaard in of is ie defect en weet de verkoper dat niet? Hoe kan ik zien of er cruisecontrole op zit of niet? Heb zelf nog niet met cruisecontrole gewerkt dus vandaar de vraag.Alvast bedankt

esranikki

Geplaatst door esranikki (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Ary (0) PRO, 15 jaar geleden

Die schakelaar voor de CC zit dit op de richtingaanwijzerhendel of is hier een extra hendeltje voor bij geplaatst ? Je zegt ook niet of het een diesel is of niet.
Als de CC schakelaar op de richtingaanwijzerhendel zit dan is dit orgineel aanwezig en dient het gewoon te werken.
Ook als het motorregelapp. uitgelezen wordt dan staat er een letter voor een codering erbij.

Gr. Ary

berendonck (0) PRO, 15 jaar geleden

Bel even met het magazijn van de dealer, aan de hand van het kenteken, kunnen zij zien wat er standaard op zit, behalve als het er later opgebouwd is.

esranikki (0) PRO, 15 jaar geleden

het was gewoon aanwezig moest alleen geprogrameerd worden. Slechte zaak van de dealer die wist niet dat het erop zat.Bedankt voor de reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.