Audi A6 2000: audi a6 remprobleem

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 19 TDI

Ons probleem is een van het door duwen van de hoofdrempomp
Onze klant heeft een nieuwe hoofdrempomp laten plaatsen bij vw het probleem was opgelost voor 1 dag
Volgende dag na halfuurtje kwam de rem rv vast .
De klant is terug gegaan bij vw en hebben het remvloeistofresrvoir vervangen maar de volgende dag rem weer vast rv. daarna hebben wij de remslang vervangen maar bij het ontluchten kwam er geen olie meer uit rv en la . De andere remmen geen probleem voor te ontluchten. We hebben de rempomp gedemonteerd van de servo pot zodat de pomp vrij lag nog altijd het zelfde probleem. Dan de nieuwe rempomp gecontroleerd en vastgesteld dat er uit maar 1 LEIDING OLIE KOMT al is het een NIEUWE pomp. Is dit de pomp of iets anders ? Kunnen jullie mij helpen ?

benoit

Geplaatst door benoit (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A6? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

audia4 (0) PRO, 16 jaar geleden

het lijkt er op dat de 2e zuiger vast zit in de remcilinder. Opereren gaat lastig, het is bij de vw dealer gekocht en geplaatst, dus die mag dat eens lekker op gaan lossen. Lijkt mij de eerlijkste en handigte toch collega vw dealer even te bellen en hem hiermee te confronteren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A6 of stel zelf een nieuwe vraag.