Audi A4: audi autoradio code

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5 tdi

Nadat ik mijn autoradio uitgebouwd had vraagt deze na opnieuw inbouwen om een start-code. Omdat ik mijn auto pas tweedehands heb gekocht (import duitsland) en er geen code meer in het onderhoudsboekje zit is mijn vraag: hoe kom ik aan een code? Een dealer zegt desgevraagd dat de hele autoradio dan door hem opgestuurd moet worden. Wie kan mij helpen??

Japt

Geplaatst door Japt (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

erwinvn (0) PRO, 17 jaar geleden

Een dealer kan de radiocode direct zelf opvragen mbv een onlinevebinding met de fabriek.
Hiervoor is nodig het 14 cijferige nummer op de behuizing van de radio en het chassisnummer.
Is voor een dealer een kleine moeite

Japt (0), 17 jaar geleden

Vervolg van gisteren: een dealer gebeld, die zegt dat tegenwoordig PON dit rechtstreeks zelf beheert. Nummer van Pon gekregen. Pon gebeld, zegt: nee, dit moet de dealer doen, kan niet rechtstreeks!. Andere dealer gebeld, probleem uitgelegd. Deze zegt: zet radio nummer en copie kentekenbewijs met chassinummer maar op de fax, dan ga ik het wel uitzoeken. Zeer klantvriendelijk daar in Veldhoven. Vanmorgen gefaxt, nog niet teruggehoord. Morgen maar eens afwachten. Deze procedure klopt in ieder geval met wat Erwin schreef.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.