Audi A4: Geen ontvangst op radio antenne

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5tdi

Ik heb in mijn pas gekochte audi a4 2.5 tdi 2002 de originele audi-radio uitgebouwd en vervangen door een navigatie vdo-dayton ms4100. De radio ontvangst is nu heel slecht. Waarschijnlijk is de antenne in de achterste zijruiten ingebouwd. Zit daar misschien een versterker bij die aangestuurd moet worden?

Japt

Geplaatst door Japt (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

klopt.. piet

er hoort inderdaad nog een versterker bij tussen.. deze komt tussen de antennekabel en bij/aan de radio, is ook verkrijgbaar in de betere vakhandel. niet audi specifiek is universeel.

paul,

Japt (0), 17 jaar geleden

Bedankt Paul voor je snelle reaktie. Maar de audi-radio deed het wel goed. Zit deze versterker dan al ergens en moet ik die dan bijvoorbeeld vanuit de radio van spanning voorzien?

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

[quote=Japt]Bedankt Paul voor je snelle reaktie. Maar de audi-radio deed het wel goed. Zit deze versterker dan al ergens en moet ik die dan bijvoorbeeld vanuit de radio van spanning voorzien?[/quote]
ga even naar bv een brezan oid... en vraag naar een losse versterker (alu blokje weerszijden een antenne aansluiting en een schakeldraad) meer is het niet.

paul,

Japt (0), 17 jaar geleden

Oke Paul, bedankt, zal morgen eens gaan winkelen.

Piet

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.