Audi A4: audi b8 concert radio en scherm werkt niet meer

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8tfsi

Beste mensen, ik heb onlangs voorschade gehad , om de auto te kunnen richten moest de motor eruit. Nu is de auto gericht en de motor is er weer helemaal ingebouwd.
Het probleem is nu dat de gehele radiosysteem en de mmi scherm niks meer doet. Voordat we de motor eruit haalden werkte alles gewoon.
Ik heb de zekeringen aan de passagierszijde/bestuurderszijde/kofferruimte allemaal nagekeken , maar die zijn allemaal goed. De dashboard is er nooit uitgeweest en er is voor de rest geen interieurwerk gedaan. (Accu was tijdens in en uitbouwen van de motor losgekoppeld)

Wat zou het probleem kunnen zijn?

[url=http://img37.imageshack.us/i/dsc00845ha2...][img]http://img37.imageshack.us/img37/4191/ds...[/img][/url]

Uploaded with [url=http://imageshack.us]ImageShack.us[/url]

emrahdtc

Geplaatst door emrahdtc (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Dead Silence (0), 13 jaar geleden

Als je accu ook los is geweest en hierdoor is de spanning weggevallen waardoor de radio opnieuw moet worden gereset met een code die je bij de instructieboekjes van je auto hebt meegeleverd gekregen. Is gewoon een beveiliging.

emrahdtc (0), 13 jaar geleden

erg bedankt voor de info! dit bespaart me veel zoekwerk. Vandaag al bij audi langsgeweest en deze zeiden hetzelfde, indien de accu 2/3 dagen losgekoppeld bleef.

gr,

emrahdtc (0), 13 jaar geleden

beste mensen,

ik ben bij de audi dealer geweest , maar deze geeft aan dat het niet aan de code ligt.. ze moeten verder onderzoeken.. maar dit kan oplopen tot vele honderden euro s. Ze kregen geen contact naar de radio toen ze de storing wilden uitlezen. de zekeringen heb ik ook nagekeken. waar zou t aan kunnen liggen?.. want niks doet t.. alsof er totaal geen stroom komt naar de radio.. wie kan mij hierbij helpen.. en waar zou ik t probleem moeten zoeken.. misschien 1 of ander kabel in de motorruimte, wat voor de radio is bestemt? wie o wie kan mij helpen!

gr,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.