Audi Cabriolet: Audi cabriolet krijgt geen brandstof

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.3

Hallo,

Het probleem is dat bij het starten de motor heel even aanslaat maar eigenlijk meteen weer afslaat. Vervolgens gaat de motor goed rond maar slaat niet meer aan. Bij het losdraaien van één van de wartels op de 'spinnekop' van de K Jetronic komt er ook geen benzine uit tijdens starten.
Wanneer de luchtweger handmatig (met een punttang aan het zeskant boutje) wordt opgetild tijdens starten, slaat de motor wel aan (heel onregelmatig door de ontregelde lucht-branstofverhouding).
Is het nu zo dat de luchtweger misschien verkeerd staat afgesteld waardoor de brandstoftoevoer niet wordt vrijgegeven of is er ergens een schakelaar/sensor die een signaal moet geven waardoor de brandstof wordt toegevoerd?

Bedankt voor de hulp.

sander mooij

Geplaatst door sander mooij (0) PRO , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi Cabriolet? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

vanosloco (0), 14 jaar geleden

Het probleem is opgelost, bleek erg simpel achteraf.
De koude start verstuiver en de stationair regeling kregen beide geen plus op de stekkers, toen bleek dat de zekering voor de ecu niet goed zat...
Was elke oplossing maar zo simpel...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi Cabriolet of stel zelf een nieuwe vraag.