Audi Q7: Audi Q7 tikkend geluid in de motor!!!!

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 4.2 v8

Goeiemiddag,Kan iemand mij helpen met het volgende probleem:Heb eem Audi Q7 met een tikkend geluid in de motor waarschijnlijk komt het uit het onderblok.Heeft iemand dit probleem eerder gehad of heeft iemand een idee?????

Alvast bedankt Mvg Joey

joeyweegerink

Geplaatst door joeyweegerink (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi Q7? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

A Wouters (0) PRO, 14 jaar geleden

Is zo moeilijk te zeggen maar misschien de distributie. Wat is de km stand van de auto?

Ary (0) PRO, 14 jaar geleden

Geluiden via een PC zijn lastig waar te nemen. Zeker als er geen meer info gegeven wordt als ``tikkende ``geluiden.... Wanneer, motor warm/koud, belasting, kilometers etc. zijn van belang om enig idee te krijgen wat een ander bedoelt. Laat het geluid eens horen bij een Audi dealer. Deze techneuten kunnen je vast meer info geven......

Ary

er gaat niets boven zelf waarnemen

joeyweegerink (0) PRO, 14 jaar geleden

Hier meer info over het probleem:Het guid is slimmer bij een warme motor.Hij heeft 82.000 km gelopen en is van boujaar 2006.De tik is het beste te horen bij ongeveer 1100 toeren en dan vooral bij gas loslaten .

JHV (0), 14 jaar geleden

Als noordeling: het geluid is slimmer, dan bedoel je natuurlijk erger.
Johan

maikel6834 (0) PRO, 14 jaar geleden

Hallo,
Als ik het zo begrijp (als Haaksbergenaren onder elkaar), dan denk ik aan een drijfstanglager. Heeft de auto zonder olie gelopen? Of verkeerde olie?
Vr. gr. Maikel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi Q7 of stel zelf een nieuwe vraag.