Audi Q7: programeren q7 sleutel

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.6 liter

Ik heb een audi q7 en had geen reservesleutel. de reservesleutel heb ik intussen al besteld alleen moet hij nu geprogrameerd worden. in suriname is erg een audi dealer. is er een mogelijkheid dat ik die aftermarket apparaten koop en het programmeer? Welke van ze kan ik kopen. Ik heb vernomen dat ik een viercijferige code nodig heb om de sleutel te programmeren. Ik heb ook vernomen dat er apparaten zijn die de code uit de auto kunnen halen. wie kan mij helpen met deze informatie?

alvast bedankt

Abiro

Geplaatst door Abiro (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi Q7? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

audia4 (0) PRO, 13 jaar geleden

kan alleen de dealer voor je doen. Systeem werkt online met de database van de fabriek. Ook de dealer krijgt de code niet te zien en kan hem ook niet opvragen.

Quote:
Ik heb ook vernomen dat er apparaten zijn die de code uit de auto kunnen halen. wie kan mij helpen met deze informatie//


Kunnen we niet, willen we niet en mogen we niet, zie de forumregels van deze site.

Is er niet toevallig een VW dealer?? schat dat die je sleutel kan aanleren.

wat mij betreft discussie gesloten.

Abiro (0), 13 jaar geleden

ok ja er is een vw dealer welke pas het contract is aangegaan. zij kunnen me pas in december helpen omdat de mensen nu opgeleid worden.
Alvast bedankt voor uw informatie dan is het maar afwachten.

Abiro (0), 10 jaar geleden

het is gelukt met de vw dealer. bedankt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi Q7 of stel zelf een nieuwe vraag.