Audi 80: auto trilt bij 3de,4de en 5de versnelling rond de 2200honderd to

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Diesel, Motorcode: tdi

Hoi mijn naam is bas en heb een vraag mijn auto trilt bij 2200toeren in de 3de,4de en 5de versnelling.Als ik kracht moet geven en me gas pedaal goed in druk heb ik geen problemen,maar als ik op een vlak stuk rij en ik druk mijn gas pedaal maar een milimeter in dan begint de auto als een gek te bokken of schudden.Ben bij de auidi dealer geweest en zeggen dat het mijn aandrijfassen zijn,daarna me brandstof filter,toen mijn brandstofpomp,en nu mijn verstuifers.Ik heb mijn verstuifers laten vervangen maar geen resultaat zo iemand mij kunnen helpen.Dit alles kwam na de grote beurt en dus routemeting. Groejes bas.

bastiaan15

Geplaatst door bastiaan15 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi 80? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

bastiaan15 (0), 16 jaar geleden

Audi 80
Bouwjaar: 1994
Brandstof: diesel
Motor: tdi Hoi mijn naam is bas en heb een vraag mijn auto trilt bij 2200toeren in de 3de,4de en 5de versnelling.Als ik kracht moet geven en me gas pedaal goed in druk heb ik geen problemen,maar als ik op een vlak stuk rij en ik druk mijn gas pedaal maar een milimeter in dan begint de auto als een gek te bokken of schudden.Ben bij de auidi dealer geweest en zeggen dat het mijn aandrijfassen zijn,daarna me brandstof filter,toen mijn brandstofpomp,en nu mijn verstuifers.Ik heb mijn verstuifers laten vervangen maar geen resultaat zo iemand mij kunnen helpen.Dit alles kwam na de grote beurt en dus routemeting. Groejes bas.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi 80 of stel zelf een nieuwe vraag.