Audi A4-Avant: auto trilt flink bij koude motor 70 km/u

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 turbo quatro

Mijn auto is een 140kW a4 avant quatro die bij koude motor rond 70 km/u trilt (heel de auto trilt). Het probleem doet zich alleen voor bij koude motor.
Eerst dacht ik aan bandenspanning ivm gewicht..... helaas. Toen dat het aan de wielen lag dus geballanceerd en dat hielp niet. Vervolgens een compleet andere velgenset erop gelegd maar ook dit helpt niet. Het is alleen de eerste paar kilometer dat de auto rijdt en dus nog niet op temperatuur is. Het maakt niet uit of ik rijd in 3e, 4e of 5e versnelling. In HST staat er niets beschreven omtrent dit probleem.

Iemand enig idee wat het is?

vw4

Geplaatst door vw4 (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 15 jaar geleden

misschien je 2 massa vliegwiel

vw4 (0) PRO, 15 jaar geleden

vliegwiel lijkt me nagenoeg onmogelijk aangezien die niet/nauwelijks gevoelig is voor temperatuur en het maakt niet uit of je accelereert of decelereert.

anoniem-1573996169 (0), 15 jaar geleden

ik heb een polo 1.9 D gehad waarbij hij koud gigantisch trilde en warm begon het vliegwiel te klapperen herrie te maken maar trilde niet meer

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.