Audi A6: automaat defect

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4

Mijn automaat is af en toe bij regen defect. Als je de motor start dan krijg je de versnelling niet uit de P. Met een ontgrendelknop kun je alsnog wegrijden. Wat is hier aan de hand? Het probleem kan bij de bak zelf zitten maar ook de sensor bij de rem kan het probleem zijn. Ik snap alleen niet waarom dit bij regen gebeurd, is er iets anders aan de hand?

robd12345

Geplaatst door robd12345 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A6? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Hoor/voel je wel een klik bij de pook als je op de rem trapt? Zoniet dan is 1e verdachte de remlichtschakelaar.Doet je remlicht het wel?

robd12345 (0), 13 jaar geleden

Ik voel of hoor geen klik. Het is apart dat je dat vertelt mijn rechter achter remlicht was kapot die heb ik inmiddels gerepareerd. Helaas is het probleem nadien wel nog een keer voorgevallen.

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Controleer even als je geen klik voelt/hoort of op dat moment je remlichten het doen,zoniet dan is je remlichtschakelaar stuk.
Je zou hem ook kunnen laten uitlezen misschien dat hier wat uitkomt.

robd12345 (0), 13 jaar geleden

Op het moment dat het voorval zich weer voordoet zal ik het zeker controleren. Bedankt! en wordt vervolgd.

KJ (0), 13 jaar geleden

Heb hetzelfde gehad met een A3 en mij viel op dat de remlichten niet werkten toen het een keer niet schakelen wou. Was bij mij ook de remlicht schakelaar achter het rempedaal. Koste 15 euro.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A6 of stel zelf een nieuwe vraag.