Audi A3: Automaat wil soms niet in

Bouwjaar: 2001

Hallo,
Ik heb een raar probleem, sinds kort kreeg ik de automaat niet meer in de versnelling. Het viel mij op dat mijn remlicht ook niet werkte, hetgeen een voorwaarde lijkt omdat ik het voetpedaal moet intrappen alvorens te kunnen schakelen. Ik heb de zekeringen allen gecheckt die met de automaat en het remlicht te maken hebben, deze zijn oke. Vervolgens haalde ik de zekering eruit van de automaat (nr.18) deze was goed toen werd in het display van de dagteller "fuse" aangegeven en klok en datum gingen terug naar af. Tevens was er geen schakelpositie DRN1234 meer te zien. Nadat ik toen de auto op contact zetten werkte het wel weer, nadien ook met de zekering erin. Vandaag stond ik voor de stoplichten en toen wou de bak weer niet in, deze werd niet vrijgegeven na intrappen rempedaal. Zekering er dus weer uit en toen wou het wel weer. Wat zou er defect kunnen zijn, de remlichtschakelaar????
Oja, alles begon nadat ik inplaats van naar de P naar de 1 ging en daarna weer geheel door de bak naar boven naar de P ben gegaan, maar of dat er wat mee te maken heeft????

KJ

Geplaatst door KJ (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

Idd remlichtschakelaar, zit boven je pedaalgroep onder het dashboard en gaat vaker naar de haaien bij vag produkten.

KJ (0), 18 jaar geleden

Ik heb nog geen actie ondernomen omdat de wagen het 2 keer heeft gedaan en nog niet weer na het uithalen en weer insteken van de zekering. Stuk is stuk toch zou ik zeggen voor zo;n remschakelaar???

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A3 of stel zelf een nieuwe vraag.