Audi A6 Allroad: automaatbak vervangen audi A6

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2,7 Biturbo

Hallo,

Wie kan mij vertellen hoe je een automaatbak uit de auto moet momteren van een audi quatro van 1999. Er is mij verteld dat de motor ook uit gebouwd moet worden. Heeft iemand ervaring in deze klus?

Mvg Ruud

volvo850gle

Geplaatst door volvo850gle (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A6? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Punt (35) PRO, 11 jaar geleden

Fijne klus heb je daar . Ik wil niet beweren dat het niet kan om de bak achter de motor los te schroeven ter plaatse . Aan de reacties te zien zou het niet zo vaak voorkomen ???!!!
Er moet al zoveel los om ruimte te maken eer dat je bij die ring bouten ben aangeland ,dat het blok met subframe /bak laten zakken weinig meer werk geeft .
De bouten van de aandrijfas naar achter zitten gelijmd ,dus wel even de brander er bij!
Let bij het zakken van de motor op de versnellingsbak kabel .
Verder veel succes.

volvo850gle (0), 11 jaar geleden

Hallo Punt,

Hoe moet ik met de airco te werk gaan. Kan ik de pomp losmaken van de motor en de slangen vast laten zitten zodat het systeem gesloten blijft en ik het niet opnieuw moet laten vullen, of moet ik gewoon de slangen losmaken.

Mvg Ruud

kaleido 1 (1900) PRO, 11 jaar geleden

Als er voldoende ruimte is om hem aan de kant tehangen , lekker aan de kant hangen scheelt je afvullen en een nieuwe droger.

skowronska (0), 11 jaar geleden

hallo ik heb het net achter de rug het is te doen motor ophangen met motor takel sub laten zakken blijft gewoon hangen aan veer poten en je kan de bak gewoon los maken bij kopelontwormer los schroeven moet je rechter motor steun helemaal weg halen om je startmotor weg te halen dan kan je via dat gat bij de 3 boutjes van de kopelontwormer rechter motor steun is in verband met dat je dan de dynamo niet hoeft te demonteren scheelt een hoop tijd en gedoe

volvo850gle (0), 11 jaar geleden

Hallo allemaal,

Vorige week ben ik samen met een vriend begonnen om de automaatbak te vervangen. We hebben de motor met bak helemaal uitgebouwd. Het was een hele klus want er is overal weinig ruimte maar ons leek dat de beste optie.
Na 3 dagen sleutelen was alle gemonteerd en na een proefrit zijn we allebei tevreden met het resultaat.
Bedankt voor de tips, Ruud.

Punt (35) PRO, 11 jaar geleden

Hoe vond je de montage van de startmotor ? Die man verdient een ster.
Goed dat alles weer in elkaar zit .
Groeten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A6 of stel zelf een nieuwe vraag.