Audi A4 2009: Banden achter slijten geblok af aan bijde wielen.

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld

Hallo,
Hoe kom ik er achter of de schokdemper zijn versleten van mij audi a4 de banden waren geblokt afgesleten. wie heeft er voor mij een antwoord.

alkemade

Geplaatst door alkemade , lid sinds 14 jaar geleden

5 Reacties

ferdinand, 3 jaar geleden

Dit is heel simpel.Naar een bandenzaak gaan en laten testen.Hier heb je speciale apparatuur voor nodig.Even op de auto drukken geeft niet het juiste resultaat.
Ferry

kaleido 1 PRO, 3 jaar geleden

Klinkt als gecupte banden , uitlijning kan een oorzaak zijn , schokbrekers vaak niet als het probleem alleen aan de binnenkant zit , de ene band is er gevoeliger voor dan de andere , een goede bandenboer heeft vaak wel de info welke band het beste onder een bepaald type auto het minst problemen geeft.

primera p11, 3 jaar geleden

Gecupte bande komt vaak voor door de stand van de achteras.
Als schokdempers dit veroorzaken zijn ze zo slecht dat je er geen meter meer mee wilt rijden.
Je kunt het voorkomen door ze regelmatig om te wisslen met de voorwielen.

alkemade, 3 jaar geleden

Hallo, ik heb het advies verder gekregen om de ban den on de 10.000 km van achter naar voor te wissellen. er was verde wijnig aan te doen. het schijnt een waker probleem te zijn. mij dank voor de info.

kaleido 1 PRO, 3 jaar geleden

Scheelt wel iets maar uiteindelijk eindigt dit in 4 vierkante banden , mijn transporter doet het ook , elke 15000 wisselen ben ik mee gestopt , banden niet versleten maar een waardeloos weggedrag uiteindelijk , ben banden gaan gebruiken die niet looprichting gebonden zijn en wissel ze op de velg van links naar rechts , scheelt veel meer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.