Audi A6 : Blaasjes op dakplaat!

Goedendag,

Ik rij in een A6 avant van 1999 en tot mijn verbazing verschijnen er blaasje (roestvorming?) ter hoogte van het ahterportier en achter de dakrail op de daknaad met een lengte van ongeveer 20 cm en verder naar achteren nog meer. Dit probleem doet zich echter voor aan beide autokanten.
Een Audi mag toch nog niet roesten na 7 jaar?

E.Nijland

Geplaatst door E.Nijland (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A6? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan T (0) PRO, 17 jaar geleden

heb je de auto nieuw gekocht anders zou het zo kunnen zijn dat er eens gespoten is en dat er blaasjes onder de lak ontstaan.
audi roest eigenlijk niet.
groetjes jan.

E.Nijland (0), 17 jaar geleden

Ik heb de auto niet nieuw gekocht. Naar mijn idee is de dakplaat nooit gespoten. Wel het achterportier en het achterspatbord aan de linkerkant. Wat echter raar is dat het aan beide kanten is.

Santa (0), 17 jaar geleden

Ja, helaas, ook bij Audi's komt roest voor!
Niet te geloven, maar waar!
Ik wist het al wel van de 1e serie A3. Die heeft te kampen met lakproblemen op het dak nabij de achterklep en ook op de deuren alwaar die rubber strip aan de onderzijde gemonteerd is.
Van de A6 wist ik het nog NIET...!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A6 of stel zelf een nieuwe vraag.