Audi Rs6: blokkering hendel automaat

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine

bij starten in de P-stand kun je de hendel niet naar de D-stand zetten, hendel blokkeert; als je de motor vervolgens uitzet kun je de hendel naar de N-stand zetten. Opnieuw motor uitzetten en weer starten, hendel gaat naar de D-stand. Auto rijdt prima, maar computer geeft tijdens rijden wel aan de de oliedruksensor defect is en dat de bandenspanning niet goed zou zijn. Gecontroleerd, alles in orde. Bij het aanzetten van het contact
hoor je dat het instrumentarium op het middenpaneel wil opstarten, deze licht ook op, maar gaat weer uit. Dit herhaalt zich continu. Tijdens het oplichten van de verlichting van het midden-dashbord paneel kun je soms de hendel verzetten, soms ook niet. Toeval? ECM?

dexdex

Geplaatst door dexdex (0) PRO , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi Rs6? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

Laat hem even uitlezen, misschien komt daar wat uit want het lijkt alsof je contact soms niet goed aan gaat zeg maar omdat er meerdere dingen niet goed werken nadat je het contact aan hebt gezet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi Rs6 of stel zelf een nieuwe vraag.