Audi 80: brandstofpomp

Bouwjaar: 1989

Hinderlijk geluid brandstofpomp audi80 kan ik dat niet verhelpen? waar de pomp aan vastzit bv ? met rubber ringen bevestigen of zo iets? en waarom? zit die daar eigenlijk?
Waarom niet bij de motor blok ergens?Raar zeg!! Bij andere wagens hoor je tog ook niks ?

oet

Geplaatst door oet (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi 80? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

hallo ruud...

dit is niks raars, een kwestie van ruimte! hij zou bv, ook binnen in de tank kunnen zitten, het is maar net of de vorm van een tank dit toelaat..

indien de opvoerpomp duidelijk hoorbaar wordt, en vaak gebeurt dit langzamerhand, zou deze met de tijd kunnen gaan haperen met het gevolg dat men een keer aan de kant van de weg komt te staan.

indien nu de pomp echt hoorbaar is, raar ik je aan deze te gaan vervangen!

paul,

oet (0), 18 jaar geleden

aah bedankt Paul ,Maar dat lawaai is altyd al zo al 10 jaar lang ? en doet t nog steeds.Raar he?

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

ruud..

dit soort pompen zijn altijd wel wat hoorbaar op de achtergrond, daar doe je weinig aan! mocht deze pomp echt beginnen te janken, dan pas vervangen, je zou hem evt, met isolatie prut kunnen inpakken.

paul,

markdekker (0), 18 jaar geleden

Ik heb in mijn coupe 2 jaar geleden mijn pomp laten vervangen, je hoort hem bij mij vrij zachtjes zoemen, als ik bijv. mijn achteruit verwarming aanzet, verandert de toon van de pomp, is dit normaal ?

sjaak10918 (0) PRO, 18 jaar geleden

achterruitverwarming trekt veel stroom, gaat ten koste van stroom voor je brandstofpomp. Ook de regeling van de motor reageert op meer stroomafname dus het is niet raar dat het geluid verandert. Sjaak.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi 80 of stel zelf een nieuwe vraag.