Audi A4: can bus

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Hallo,

Het gaat om het volgende mijn wagen is niet voorzien van een orginele concert II radio ,maar wel voorzien van canbus.Wordt de aansluiting voor de radio wel aangebracht om hem op de canbus aan te sluiten ik heb nu een orginele concert II radio.Waar kan ik ze anders vinden mocht dat niet zo zijn.

speedy11015

Geplaatst door speedy11015 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

wat versta ''jij'' onder canbus [url=http://imageshack.us][img]http://img79.imageshack.us/img79/7536/vr...[/img][/url] kun jij de vraag iets duidelijker omschijven.

paul,

erik2819 (0) PRO, 17 jaar geleden

De can-bus draden zijn altijd oranje met een andere kleur,bij de radio zal dit volgens mij oranje/lila moeten zijn.

speedy11015 (0), 17 jaar geleden

Bedankt voor je antwoord erik weet je ook waar ik deze draden kan vinden zodat ik de radio daar op aan kan sluiten.

rocket15 (0), 17 jaar geleden

Je kunt de CAN kabel bestellen bij Coen Donkers (http://www.coendonkers.nl/ond_sub_radio..... De kabel monteren is een fluitje van een cent. De twee draadjes (pinnetjes) moeten aangesloten worden op connector achter het intrumentenpaneel (connecter aan raamzijde). Ik hoefde het stuur niet te demonteren om het instrumentenpaneel te verwijderen,( stuur gewoon op z'n verst uittrekken en zakken). De draadjes moeten aangesloten worden op nummer 19 en 20. Deze aansluitingen worden nog niet gebruikt en je kunt de draadjes dus zonder solderen of knippen aansluiten. Als je meer info wilt moet je mij maar even mailen volgens mij heb ik nog ergens een PDF met de handleiding.

Groet,
Ron

speedy11015 (0), 17 jaar geleden

Hallo Ron,

Bedankt voor de reaktie ben er goed door geholpen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.