Audi A4: centrale vergrendeling

Bouwjaar: 1998

hoi allemaal, mijn auto gaat vanzelf opslot onder het rijden weet iemand waar ik dan naar moet kijken ?? er zit ook een texalarm op heeft dat er mischien iets mee te maken??

en ook slaat hij soms smorgens meteen weer af na starten na 4 of 5 maal starten blijft ie wel gewoon lopen?? ik heb em net maar word er een beetje niet goed van ...... B.V.D voor jullie reacties groetjes Patrick Uden

pat33

Geplaatst door pat33 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

hallo patrick

dat de auto op slot gaat tijdens de rit.. dat heeft men software matig zo ingesteld staan.. (kan er dus ook weer af) daarvoor moet je even naar een dealer!

er is wat dat aan gaat niks stuk!

is het een diesel ? of een benzine ?

paul,

pat33 (0), 18 jaar geleden

paul dank voor je reactie maar het is niet alleen bij het rijden het word steeds erger , ook als ik stilsta doe ik deur open dan gaat ie meteen weer opslot ,lijkt wel kortsluiting ofzo ik hoor de cv ook steed zoemen bij de dealer hebben ze gekeken en die vertelde mij dat de bedrading in deur moet worden nagekeken , is die goed dan moeten er nieuwe sloten in de deuren 71euro .per stuk kan dat ??? balen zeg...
wil morgen ff kijken maar weet ook niet.

groetjes patrick,

pat33 (0), 18 jaar geleden

trouwens het is een 1.8 20v turbo

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

nou patrick! dat zal wel bij één slot blijven! meestal is het de bestuurders kant..

paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.