Audi A4: centraledeur vergrendeling.

Bouwjaar: 1996

Hallo allemaal.
Sinds 2 weken een andere c.v pomp gekocht Heeft 1 dag goed gewerkt.Het volgende met de afstand bediening van een Texalarm ga de auto wel opslot en alarm aan.Maar ga niet meer open met afstb. alarm gaat er wel vanaf dan moet je met de sleuten de deuropenen en allen deuren gaan weer open.Als je in de auto zit en alarm aan zet en weer uit blijven de deuren dicht en werkt ook de schakelaar in de deur niet meer.Wat kan dit zijn.
Gisteren storingen uit laten lezen.Allen storing voeler koelvloeistoftemperatuur -G62 onder breking/kortsluiting met plus sporadisch.??? Temperatuur is goed.

richard9639

Geplaatst door richard9639 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

waarschijnlijk heeft de andere cv, pomp niet de zelfde aansluitingen (aansturing centraal) als de oude pomp ? (je zegt het heeft gewerkt) dat er (bij de pomp) een draadbreuk / slecht contact is ontstaan ?

deze 2 storingen hebben niks met elkaar uit te staan!

paul,

richard9639 (0), 18 jaar geleden

hallo paul
Ik ben vandaag nog even bezig geweestAls ik in de auto zit en met de afstdb dicht doe loop de pomp 2 keer achter elkaar en als je met deur schakelaar dicht doe maar i keer.
Nog wat als de sleutel in kontaktslot is in stand 1 werkt de afstdb wel gaan de deuren wel open.
Af en toe knippert ook het lampje dat er geen goede sleutel de auto rijd wel gewoon.Kan ik dit lampje er uit halen zeer vervelend als rijd.
Ik hoor het wel nog bedankt,

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

dat vervelende lampje kun je wel verbergen! dat kan altijd ik betwijfel de goede werking van het texalarm zelf ? krijg het idee dat deze niet goed staat ingestelt ? of id,

paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.