Audi 80: Controlelampjes Audi 80

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9D

Hallo medesleutelaars,

In mijn audi 80 van 91, 1.9D zonder turbo branden bij het op contact zetten van de auto alleen het oliedruklampje en acculampje, bovenin knipperen remvloeistof en koelvloeistof. Handremcontrole lampje brandt niet, koudstart lampje brand zwak, grootlicht lampje brandt goed. Verder heb ik geen controle lampen.
Is dit verplicht voor APK? En waar ligt dit meestal aan, denk aan massaprobleem of pitjes stuk.

Bij voorbaat dank.

Kees J

Geplaatst door Kees J (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi 80? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Punt (35) PRO, 13 jaar geleden

Kees ,voor de APK is alleen een goed werkende km een eis en deze moet ook in het donker zichtbaar zijn . Meestal zijn er meerdere lampjes die het paneel verlichten maar als de verlichting bij de meter het maar doet is het goed. Groeten.

alfons262 (0) PRO, 13 jaar geleden

ahum,tellerverlichting hoeft niet meer te werken vanaf mei 2009 dacht ik,deze eis is vervallen,Nog even opgezocht.[url=http://img5.imageshack.us/i/picture001z....][img]http://img5.imageshack.us/img5/6139/pict...[/img][/url]

Uploaded with [url=http://imageshack.us]ImageShack.us[/url] Met andere woorden,ik hoef het bij de apk niet meer te controleren.

Kees J (0), 13 jaar geleden

Heren, bedankt daarvoor maar de dashboardverlichting werkt goed. Het gaat mij puur om de controle lampen, voor bijv oliedruk en gloeisysteem.

Mijn handremcontrolelamp brandt dus niet als ik de handrem aantrek, mijn gloeilampje brandt niet altijd, oliedruk en accu branden op contact bij niet lopende motor. Verder heb ik geen lampjes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi 80 of stel zelf een nieuwe vraag.