Audi A4-Avant: Dashboardkastje rammelt

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5 TDI

Al enige tijd rammelt het dashboardkastje. Als ik tijdens het rijden het kasje stevig aandruk hoor je niks. Het rammelen hoor je links en rechts van de vergrendeling. Wat kan ik hieraan doen? Een nieuw dashboardkastje lijkt mij uiterst prijzig. Alle overige schroeven zitten goed vast.

Ronny007

Geplaatst door Ronny007 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Ronny007 (0), 14 jaar geleden

Niemand een idee?
Heb zelf vaseline op de buitenste plastic pinnen gesmeerd, ben benieuwd of dat helpt. Kastje rammelt de laatste dagen trouwens heel wat minder. Kreeg een tip om van die siliconen dopjes te monteren, maar geen idee waar ik dit vandaan moet halen. Iemand een idee?

Hans4040 (340) PRO, 14 jaar geleden

Kan je het slotje niet wat strakker zetten?

Ronny007 (0), 14 jaar geleden

Het gaat dus om de plastic pinnen links en rechts van het kastje. Deze pinnen bewegen dus als je de hendel van het slot naar je toe beweegt, dan gaat het kastje open.

Hoe ik het slotje strakker moet zetten is mij niet bekent.

ricky (0) PRO, 14 jaar geleden

Als het echt het deksel is wat speling heeft terwijl hij dicht zit,dan zou ik van de aanslagdopjes/plakkers kopen en monteren,weet je wel van die rubbertjes die je ook in je meubelen hebt zitten zodat bijvoorbeeld het deurtje van je kast niet dichtvalt op het hout maar op zo'n aanslagrubbertje.
Denk dat je zoiets bij de gamma o.i.d. kan halen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.