251 bezoekers online

Audi A4 1996: De stereo werkt niet meer als de kabel van cd-wisselaar inge

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorinhoud (cc): 1600

Beste mensen,

Onlangs werkte de lichtschakelaar en de schakelaar voor de airco van audi a4 niet. Bij de garage hebben de monteurs nieuwe schakelaars voor licht en airco in de auto geplaatst. Dit probleem werd verholpen maar er kwam een andere probleem om de hoek kijken. De cd-wisselaar deed het niet meer. Cassettespeler en radio deden het wel. Voor de duidelijkheid vermeld ik hierbij dat de stereo in al zijn functionaliteiten correct werkte voordat ik de auto naar de garage bracht.
Nadat ik de stereo uit de dashbord gehaald heb, bleek dat de kabel van de cd-wisselaar los zat. Ik heb het weer in de stereo gepluggd en vervolgens geprobeerd om de stereo aan te zetten. De stereo gaat niet aan waardoor de radio en cassettespeler ook niet werken. Als ik vervolgens de kabel van de cd-wisselaar uittrek, werkt de radio en cassettespeler opeens wel weer. Ik vind het zelf heel raar en ik weet niet wat het probleem is.

Heeft iemand suggesties?
Alvast bedankt,

Paul

PabloMano

Geplaatst door PabloMano , lid sinds 16 jaar geleden

1 Reactie

0

PabloMano, 15 jaar geleden

Het probleem is al verholpen. Er zat namelijk een tweede kabel die ook van een cd-wisselaar is. Maar de tweede kabel was doorgeknipt. Het originele kabel zat helemaal verstopt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.