Audi A4: deurvergrendeling niet te openen

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 t

Ik heb een A4 avant met brandschade in de kabelboom onder het dashboard. Probleem is nu dat de deuren niet van slot gaan uitgezonderd de bestuurdersdeur en achterklep welke met de sleutel te openen zijn. Wie weet een oplossing om de andere deuren ontgrendeld te krijgen zonder de deurpanelen te moeten beschadigen? Op mechanische wijze of middels een stuurstroom dacht ik zelf. Maar volgens mij wordt alles door Can-bus aangestuurd en ik weet niet hoe dit aan te sturen is. Probleem blijft de kapotte draadboom (complete systeem van stroom voorzien is dus niet mogelijk.
b.v.d.
Han

hjcoupe

Geplaatst door hjcoupe (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

CARS&MOTORS (0) PRO, 17 jaar geleden

Inbrekers Gereedschap
Even Anwb Bellen

hjcoupe (0), 17 jaar geleden

Ik heb de ANWB gebeld maar die hadden ook geen oplossing. Waarschijnlijk zal er dan een wegenwachter zijn kunsten moeten vertonen. Mocht iemand nog een andere oplossing hebben, welke ik zelf kan proberen hoor ik het graag.
b.v.d.,
Han

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.