Audi 80: distibutieriem onstekingshuis

Bouwjaar: 1988, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800s

hallo ik heb een audi 80 waar de distibutieriem van af is gehaalt niet gebroken maar zelf er af gehaalt en het onstekingshuis is eraf geweest waar de verdelerkap op zit.ook heb ik de voet pakking vervangen die tussen de caburateur en inlaat spruitstuk zit. nu heb ik hem in elkaar gezet en hij start erg slecht en motor heeft geen kracht als je gas geeft valt i weg draait op gemidddelt 500toeren ik heb de distibutieriem zo gezet dat de 1ste cilinder zuiger boven staat 1ste cilinder kleppen tuimelen en rotor wijst naar 1ste cilinder bougiekabel weet niet of dit goed is kan geen merktekens vinden weet jij het graag je reactie afz roy

roysim

Geplaatst door roysim (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi 80? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

klaas6291 (0) PRO, 17 jaar geleden

Als de motor op zijn bdp staat merkteken staat op vliegwiel en of krukas poelie, moeten de kleppen van de vierde cil op tuimelen staan.

gr Klaas

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

[quote=klaas6291]Als de motor op zijn bdp staat merkteken staat op vliegwiel en of krukas poelie, moeten de kleppen van de vierde cil op tuimelen staan.

gr Klaas[/quote]
de kleppendeksel hoef je niet te demonteren, het merkteken (een stip) staat in de achterzijde van het nokkenas-tandwiel deze moet gelijk liggen, precies met de rand van de cilinderkop.

paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi 80 of stel zelf een nieuwe vraag.