Audi 80: distributieriem

Bouwjaar: 1991

Hoe kan ik controleren of mijn distributieriem is vervangen? auto gekocht maar boekjes niet aanwezig.km-stand(als die klopt)155 dkm.in het motorcompartiment kan ik nergens een sticker vinden,dit is toch gebruikelijk als de riem is vervangen?
Kan een garage zonder direct hoge kosten te maken controleren of hij vervangen is?
mvgr,
marco

baracuda

Geplaatst door baracuda (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi 80? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi,


bij twijfel!! de riem gaan vervangen...


paul,

baracuda (0), 19 jaar geleden

hoi Paul,
Nadat jij mijn auto hebt nagekeken functioneert alles weer zo als het moet,nogmaals bedankt dat jij tijdig bemerkte dat mijn distributieriem aan vervanging toe was,anders had hij de zomer niet gehaald!Het probleem met de vacuumpomp (het tikken van de stift) is dankzij jouw ervaring ook simpel opgelost.

Voor andere lezers met het zelfde proobleem (tikkende stift van de vacuumpomp)neem contact op met paul kelder(u vind zijn gegevens op deze site)en bespaar u een hoop geld!

Paul,ik zie je met de volgende servicebeurt.

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi, marco


idd, met de distributieriem heb je zeker geluk gehad deze stond zeker op springen!! (is tevens direct vervangen )

ik hoop dat je nu kunt genieten!( je was goed ziek van deze auto merkte ik )(electrische storingen) nu alle problemen verholpen zijn kun je weer met een goed gevoel de zomer in.

marco veel geluk/plezier met de cabrio!


paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi 80 of stel zelf een nieuwe vraag.