Audi A6 avant 1.8 turbo: div electrische storingen

Bouwjaar: 2000

ook mijn audi heeft electrische storingen, nl de benzine meter en het medepassagiersraam en de achteruitsproeier
de benzinemeter verspringt van vol naar 3/4 of naar half vol, daar blijft hij een tijdje op staan, ook na 10 tallen km'ers.
na verloop van tijd gaat hij naar de leegstand.
weet dat ik +/- 550 km kan rijden op de dagteller, echter een werkende km teller is handiger. (overigens heb al het e.e.a. gelezen over tanken met de sleutel op/uit het contact), ga dit toch uitproberen, moet de tank dan zo goed als leeg zijn, of maakt dit niets uit ??
daarnaast gaat het passagiersraam (rechtsvoor) zeer langzaam en met stoten omhoog, electriesch bedienbaar
omlaag s geen probleem, maar om het dan weer sluitend te krijgen moet ik met stukjes omlaag en omhoog zolang doorgaan tot het weer sluit.
mijn achteruitwisser doet het wel, alleen komt er geen vloeistof uit, Slangetje los, of zijn deze 3 combinaties benzinemeter/voorraam/achterruitsproeier een combinatie van ???
wat kan dit alles zijn ?? zekeringen ? accu losmaken ??
accu geeft voldoende vermogen aan.

jos250166

Geplaatst door jos250166 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A6? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

mart-vervoort (0) PRO, 18 jaar geleden

stekkertje benzine meter willen wel oxideren.inspuiten contactspray. raam: geleiders inde deurensmeren met wd 40.sproeier met staalborstel pinnetje schoonmaken. anders ligt je slangetje eraf succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A6 of stel zelf een nieuwe vraag.