Audi A4: Duurt lang voor hij start

Bouwjaar: 1997

Aan wie dit leest,

ik heb een vraagje mijn buurman heeft een audi a4 van '97, hij is al naar verscheidene garages gegaan maar nergens helpen ze hem behoorlijk.

Het probleem is het volgende als je de wagen wil starten duurt het lang je hoort de startmotor goed werken, maar na 10 a 15 sec schiet hij pas in gang, ( de motor ) en als je contact afzet en direct terug opzet duurt het nog steeds zo lang. Het heeft niets te maken met warme motor of koude motor. Bij een volkswagen/ audi garage zeiden ze dat het aan de instelling ligt van de inspuitpomp, deze hebben ze op 50 ? gezet maar hetzelfde probleem.
Wie heeft er raad voor deze radeloze man.

idayekh

Geplaatst door idayekh (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

Simon10906 (0) PRO, 19 jaar geleden

Typerend symptoom voor gebroken pompveren. Pomp moet eraf en worden gereviseerd of je buurman koopt een ruilpomp. Raad je buurman aan naar een Bosch Diesel Center of Bosch Diesel Service punt te gaan.

idayekh (0), 19 jaar geleden

Ok ik zal je laten weten als dat het probleem is alvast bedankt

Michel7746 (0), 19 jaar geleden

ik heb weleens gehoord dat er een ring om het contactslot zit voor de startblokkering/code in de sleutel. Die gaan wel eens kapot, waardoor deze klacht ook ontstaat.

Thijs11395 (0) PRO, 19 jaar geleden

Volgens mij zou de auto 'gewoon' starten als de uitleesspoel defect was, maar zou de motor binnen twee seconden afslaan. Lang moeten doorstarten heeft daar niets mee te maken, bij VAG althans.

Succes, Thijs

wietse11996 (0) PRO, 19 jaar geleden

als je de stekker van de temp er eens afhaalt wat doet die dan

idayekh (0), 19 jaar geleden

Nu is het erger geworden
het duurt nog steeds lang voor hij start, het toerental is niet meer regelmatig en als hij koud staat gaat hij niet hoger dan 2000 toeren!!! TOP snelheid is maar 70 km/h hoe komt dat? ik ben naar de VA garage gegaan en ze zeiden dat mijn injectiepomp stuk is kan dat? Help AUB

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi,


idd dat zij sander komen ook al.. pomp stuk


paul

nouky (0), 19 jaar geleden

Probleem opgelost? Ben nieuwsgierig naar het resultaat.

fred

idayekh (0), 19 jaar geleden

ik ben op zoek naar een revisiebedrijf in antwerpen? weet iemand er een? En heeft er iemand een idee van wat de prijs zou zijn?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.