Audi A4 2005: ECU / Brandstofpomp

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: BGB, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 147

Beste kenners!

Mijn naam is John en bezit sinds 1.5 maand een audi a4 2.0 TFSI uit 2005 (B7). Na 3 weken begon de auto moeilijk te starten. Ik hoorde dan geen gezoem vanaf de brandstofpomp bij het openen van mijn deur, maar ook niet als ik het contact omdraai.

Af en toe sleutel heen en weer en dan hoor ik de pomp ineens weer. Vanaf het begin brand het motormanagementlampje. De vorige eigenaar zei dat dit kwam doordat de auto gechipt is naar 250 PK en dat hij die melding niet wegkreeg. De melding was een P310m melding.

Relais onder ECU heb ik vervangen. Hierna starte hij weer en zag ook geen lampje meer branden. Een dag later starte de auto maar begon het lampje ook weer te branden. Vanaf werk wilde ik weer starten en toen deed hij het niet meer. Startmotor gaat rond maar krijgt dus geen benzine.

Ik moet nog wat testje doen maar ik vermoed fout in ECU. Is er iemand omgeving Hoorn / Alkmaar die voor mij kan uitsluiten of het de ECU is?

Iemand nog tips? Ik word gek!

Xcoaudi

Geplaatst door Xcoaudi (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.