Audi A4 Avant 2009: Kan de auto niet in!

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Motorcode: CDN, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 132

Hallo toppers,
ik ben op zoek naar de gouden tip!

Mijn afstandsbediening haperde soms met het open en dicht doen van de auto. Ik heb de batterijen vervangen van beide afstandsbedieningen. En sindsdien reageren ze allebei niet meer op de auto.

Met de sleutels kan ik het mechanisme draaien, maar gaat de centrale deurvergrendeling er niet mee af. De ANWB kreeg het niet op gelost. We kregen wel de motorkap los om bij de accu te kunnen komen, maar die bleek in de kofferbak te zitten. De Audi dealer Vallei Groep Velp wilt het raam nu intikken om binnen te komen.

Wat zijn de mogelijkheden? Of is er iemand bekend mee? Tips?

LesterA4

Geplaatst door LesterA4 , lid sinds 1 week geleden

3 Reacties

Jeraevers, 1 week geleden

Maar is de accu van de auto dan ook leeg? Startbooster geprobeerd toen de motorkap open was? Zo krijgt de auto zelf zeker genoeg stroom en dan nog eens beide sleutels proberen.

LesterA4, 1 week geleden

De spanning was nagemeten door de ANWB en die was inorde. Bij de accu zelf konden we niet bij komen, want we konden niet in de kofferbak komen.

Jeraevers, 1 week geleden

Je kan in mijn ogen dan 1 ding proberen dat misschien werkt maar geen garantie.

Als er een ruit een beetje opening vanboven heeft, probeer met een dun lang voorwerp (laselektrode bv) zo binnen te steken om een van de ruiten schakelaars in te drukken... Er gaat geen ruit zakken want de auto staat niet op contact natuurlijk.

Krik dan de auto op, bodemplaat er af en vind de stekker van de achteruitrijschakelaar. Koppel de stekker af en zet rechtstreeks spanning er op, let op polariteit.. Als je geluk hebt gaat het contact aan en de ruit open. En alarm zal ook afgaan.
Nogmaals, bij een oudere auto heb ik hem zo open gekregen maar kan niet garanderen dat je contact gaat krijgen op deze manier bij je Audi. Maar is het proberen waard.
Anders zal het toch ruit intikken worden. Sla trouwens geen geplakte ruit in maar 1 van de deuren die je kan laten zakken. Dan kan je een andere ruit van de sloop er in zetten na deurpaneel te verwijderen.

Succes!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.