Audi Tt: electrische ramen

Bouwjaar: 2000

Ik heb een probleem met het electrische raam aan de rechterkant.
Het raam opent (krakend) maar tot halverwege. Het raam beweegt niet meer bij openen of sluiten van de deur en de centrale vergrendeling werkt ook niet meer op het rechterportier. Ik heb de zekeringen nagekeken maar die zijn in orde.
Kent iemand het probleem en zo ja wat is de oplossing hiervoor. Verder zou ik willen weten hoe ik het deurpaneel kan verwijderen. Ik weet niet precies waar de bevestigingspunten zitten.

meerstef

Geplaatst door meerstef (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi TT? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

stefanowitsch (0), 12 jaar geleden

Hoi,

Het raam wordt bediend door een staal kabeltje die in een buiten kabel loopt die zal verroest zijn je kan het deur paneel er makkelijk afhalen handgrepen met imbus , 1 schroefje aan de voorkant en 1 aan de achterkant en 1 bij de deuropener , dan trek je hem naar je toe en dan omhoog, dan de elektrische aansluiting van het raam of raamslinger loshalen en de kabel van je deuropener loshaken , dan kan je zo de binnenbekledingspaneel er afhalen en kun je overal bij, succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi TT of stel zelf een nieuwe vraag.