Audi Cabriolet: Elektrische Schema's Audi Cabrio 1992

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.3E Automaat

Wie kan me helpen met een kopie of .pdf file van de elektrische schema's van deze cabrio. De bedrading is door de vorige eigenaar dusdanig aangepast dat e.e.a. niet meer goed werkt, zoals radio aansluiting, antenne aansluiting, elektrische ramen en centrale vergrendeling. Graag zou ik deze toekomstige klassieker weer in ere herstellen!!! Alvast bedankt voor de reactie.

mvanzijp

Geplaatst door mvanzijp , lid sinds 19 jaar geleden

5 Reacties

P. Kelder PRO, 16 jaar geleden

waarom denk jij aangepast? waarschijnlijk om dat het orgineel niet meer werkte zoals het hoort, dit probleem komt veel voor bij dit type cabrio.. schema's zijn erg zeldzaam en er is nauwelijks aan te komen laat staan voor een leek? te begrijpen...

paul,

sytze PRO, 16 jaar geleden

Maar als je Nugter bent Paul, dan snap je het wel hoor!

audia4 PRO, 16 jaar geleden

op naar de dealer, hoop dat je wat uit het werkplaatshandboek mag kopieëren. Digitaal bestaat deze info van deze wagen bij mijn weten niet. (of iemand moet ze gescand en op internet hebben gedumpt)

mvanzijp, 16 jaar geleden

Bedankt voor de snelle reactie heren professionals. Ik ben inderdaad geen rocketscientist maar kan me als niet-professional toch redelijk redden met het onderhoud van 3 Audi's, althans dat probeer ik. Tot dat ik een cabrio kocht en wilde gaan perfectioneren...Met name in de kofferbak, middenconsole en onder het dashboard is e.e.a. geknipt en vervangen met draden die niet origineel zijn. Texalarm heb ik er inmiddels uit, maar b.v. ramen gaan niet centraal dicht vanaf de middenconsole. Door het gemis aan schema's is het troubleshooten echter een crime. De dealer zit n.l. ook niet te wachten op dit soort problemen is mijn ervaring !!! Ik zou het daarom toch zeer op prijs stellen als iemand een kopie van de schema's ter beschikking kan stellen of een garage weet die deze informatie wil delen. Thanks!

ooghoogte, 15 jaar geleden

dhr, Zijp,
ik heb ook een cabrio 80 en problemen met elektrische mankementen en heb gemerkt dat de prof niet zo veel zin hebben in bepaalde problemen , ik denk te veel zoeken met weinig opbrengst, ik kan u misschien helpen want ik heb op een beurs in duitsland een paar werlplaatshandboeken van de cabrio gevonden met elektro,
ik hoor het wel,
john j.ingram@erabouw.nl

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi MG-F of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.